FakultetiMjekësisë Dentare

E ardhmja juaj!

 • Kurs teoriko praktik mbi përdorimin e pajisjeve të Mjekësisë rigjenerative dhe të faktorëve të rritjes

  Face Shield Mask Albania” dhuroi përsëri 125 maska për studentët e Fakultetit të Mjekësisë Dentare

  Face Shield Mask Albania” dhuroi 125 maska për studentët e Fakultetit të Mjekësisë Dentare

  Zhvillohet kursi teoriko praktik nën drejtimin e fitueses së vitit të kaluar, ish studentes dhe tani Dr. Eris Kotorri

  Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit me FMD "Charite Berlin" dhuron 75 artikulatorë SAM për Fakultetin e Mjekësisë Dentare

  Rikthimi i studentëve të Vitit të Pestë në auditorët e Fakultetit

  Kompania “Ivoclar Vivadent” u shpërndan falas nga një set zbardhues “Vivastyle Paint on Plus”

  Dorina Mele Co i dhuroi Klinikës Stomatologjike Universitare dhe Fakultetit të Mjekësisë Dentare - Cavi Wipes

  NGA UNIVERSITETI “ALDO MORO” I BARIT DHUROHEN PËR FAKULTETIN E MJEKËSISË DENTARE APARATURA TË TEKNOLOGJISË BASHKËKOHORE MBI MJEKËSINË RIGJENERATIVE DHE FAKTORËT E RRITJES

  Lecture and workshop

  Trajnim në FMD

  Aktivitet 15-16 Nëntor 2019

  Aktivitete

  kurs teoriko praktik mbi trajtimin endodontik

  Dita Botërore e Shëndetit Oral

  CEREMONIA E DIPLOMIMIT 2019 UMT

  AKTIVITETE NË FMD 2017-2018

  JULES ALLEMAND TROPHY

  AKTIVITET NË BASHKËPUNIM ME ALBANIAN HEALTH FUND

  Kurs Teoriko-Praktik

  “Doctor Honoris Causa” për Znj.Iris Eberl

  Praktika ne shkollat 9vjecare

  Në kuadër të bashkëpunimit Fakulteti i Mjekësisë Dentare me Charite Berlin zhvilloi kurs teoriko-praktik për studentët nga Prof. Peter POSPIECH

  Leksion i Hapur mbi instrumentat rotatore

  Kurs teoriko-praktik mbi përdorimin e lazerit në Dentistri me Prof. Asc. Merita Bardhoshi

  Shoqëria VOCO

  Aktivitete mbi Ditën Botërore Të Shëndetit Oral, e organizuar nga Fakulteti Mjekësisë Dentare dhe Klinika Stomatologjike Universitare

  Konferenca e I-rë e Specializantevë të Kirurgjisë Oro-Maxillofaciale,

  Aktivitet me Albanian Health Fund në fushën e dentistrisë restorative dhe ortodontisë

Kontakti

Adresa

Rruga e ”Dibrës”, AL1005 - Tiranë - Shqipëri Prane Spitalit Francez

Tel

+04 36220558