FakultetiMjekësisë Dentare

E ardhmja juaj!

  • DONACION NGA UNIVERSITETI GJERMAN "CHARITE BERLIN"

    FINALIZOHET BASHKËPUNIMI NDËRMJET FAKULTETIT TË MJEKËSISË DENTARE DHE BASHKISË SË TIRANËS

    FINALIZOHET MEMORNADUMI I BASHKËPUNIMIT MIDIS fmd DHE UNIVERSITETIT TË BARIT "ALDO MORO"

<

Kontakti

Adresa

Rruga e ”Dibrës”, AL1005 - Tiranë - Shqipëri Prane Spitalit Francez

Tel

+04 36220558